Warta

  • How to choose baby wipes?

    Kumaha carana milih ngusap orok?

    Dina 4 léngkah saderhana, ngajarkeun anjeun pikeun milih usap anu aman! 1: Tingali kana bahan-bahan na bungkus. Kolot kedah mésér usap-usap baseuh orok tina saluran anu biasa, sareng aranjeunna kedah ati-ati ningali éta nalika milih: Kanggo bahan produk, langkung saé milih produk anu jelas dilabélan henteu konta ...
    Maca deui
  • Don’t choose the wrong wipes that your baby uses every day!

    Entong milih usap anu salah anu dianggo ku orok anjeun unggal dinten!

    Saatos gaduh orok, usap-usap baseuh parantos janten kabutuhan pikeun kulawarga. Utamana nalika ngaluarkeun orok anjeun, éta gampang dibawa, anjeun tiasa ngusap burit anjeun nalika kotoran sareng pipis, anjeun tiasa ngusap leungeun orok upami éta kotor, sareng anjeun tiasa miceun nalika éta kotor, elimina .. .
    Maca deui
  • Evaluasi tisu baseuh orok: usap-usap baseuh ieu parantos janten usap anu beracun

    Nalika standar hirup janten langkung saé sareng hadé, konsép jalma ngeunaan ngarawatan budak saeutik demi saeutik, khususna jalma ngora dilahirkeun taun 80an sareng 90an anu kedah langkung merhatoskeun kasenangan kahirupan. Dina panon kolot ngora, kabiasaan generasi kolot ngusap ép ...
    Maca deui
  • Good things|Special cleaning wipes for down jackets, gentle and not hurting hands.

    Hal anu saé | Ngusap beberesih khusus kanggo jaket handap, lembut sareng henteu nganyenyeri.

    Kusabab jalma sieun janten kotor, naha sadayana henteu wani mésér baju warna-warni, utamina anu bodas murni? Cuffs baju hideung konéng, sareng anjeunna teu dihaja ngangkat leungeun pikeun mendakan anjeunna menatap anjeunna ku panon anu pikasieuneun! Nalika ngaganti baju, anggo ...
    Maca deui
  • Wet wipes made of 100% cotton are skin-friendly and soft, worthy of unlimited repurchase

    Tisu baseuh anu didamel tina katun 100% ramah-kulit sareng lemes, pantes dibeli deui tanpa wates

    Kuring nganggo tisu baseuh unggal dinten, tapi leres henteu aya dua hal anu ngajantenkeun kuring kataji. Kaseueuranana sapertos anu nembus ... teu aya rasa ayana. 100% katun ngabersihkeun tisu baseuh anu kuring anggo nembe masihan kuring rasa reuwas pikeun mendakan barang anu saé. Pelembab, ramah kulit, sareng sajabina ...
    Maca deui
  • Alcohol disinfectant wipes, powerful sterilization without irritation, and prevent viruses.

    Ngusap disinféktan alkohol, sterilisasi kuat tanpa iritasi, sareng nyegah virus.

    Akademisi Li Lanjuan, anggota kelompok ahli tingkat tinggi Komisi Kaséhatan Nasional, sacara umum negeskeun dina konperénsi pers: "Coronavirus énggal sieun alkohol sareng henteu tahan ka suhu luhur. Numutkeun pangalaman sateuacanna sareng coronavirus, éter, 75 ...
    Maca deui
  • How to choose the right baby wipes for your baby?

    Kumaha milih sasih orok anu pas pikeun orok anjeun?

    Ngusap orok tiasa disebatkeun barang anu wajib dipiboga pikeun perjalanan bumi. Anjeun kedah ngarobih popok orok sareng ngusap leungeun sareng sungut. Sanaos ngusap orok dianggap "bahan habis pakai", éta utamina dianggo pikeun meresihan, tapi upami anjeun hoyong milih kalayan taliti, aya ...
    Maca deui
  • Hair scalp cleansing wipes

    Ngusap beusi kulit sirah

    Dina Désémber 2020, LEUWIH hadé ngaluncurkeun rambut anyar sareng ngabersihan kulit sirah. Éta mangrupikeun panyabutan anu sanés ubar. Tisu baseuh ngandung nutrisi anu diperyogikeun pikeun rambut, cekap kanggo ngajaga rambut anjeun cerah sapoé, sareng sacara efektif miceun puing sareng kaleuwihan minyak dina kulit sirah. ...
    Maca deui
  • Family daily clean pet safe friendly wet wipes

    Kulawarga bersih sapopoé bersih aman ramah usap usap

    Langkung hadé parantos ngaleupaskeun tisu piaraan kulawarga anu énggal. Ukuran anduk kertas cekap ageung. Ngusap baseuh ieu didamel tina bahan alami. Éta ramah, aman sareng henteu bahaya pikeun piaraan. Ngusap anjing terbaik pikeun panon nyaéta anjing ...
    Maca deui
  • Disinfectant wipes

    Ngusap disinféktan

    Epidemi masih lumangsung. Ieu mangrupikeun perang dimana sadayana ngiringan tapi teu aya bubuk mesiu. Salian ngadukung garis payun saageung aranjeunna, jalma biasa kedah ngajaga diri sareng nyingkahan inféksi, nyegah wabah kajantenan ...
    Maca deui
  • Alibaba recreates Tmall in Southeast Asia, Lazada brand mall LazMall is upgraded

    Alibaba nyiptakeun deui Tmall di Asia Tenggara, mall mall Lazada Lazada parantos ditingkatkeun

    Festival balanja taunan Lazada 9.9 resmi dibuka di genep nagara Asia Tenggara. Béda sareng taun-taun sateuacanna, Lazada sacara resmi ngumumkeun pamutahiran énggal di mall brand na LazMall, salami festival balanja 9.9 taun ayeuna. Merek bantosan, pangecér sareng distrib resmi ...
    Maca deui
  • Dina taun 2020, dunya parantos ngiringan perang ngalawan COVID-19

    Dina taun 2020, dunya parantos ngiringan perang ngalawan COVID-19. Perang ieu langkung lami tibatan anu diarepkeun. Dina Oktober, BETTER ngaluncurkeun disinféksi anyar sareng ngabersihan baktéri. Ngusap disinféktan anu tiasa dianggo F & U ieu ngandung sanyawa dobel ranté rujon ...
    Maca deui