Ngusap remover ngusap

  • Moisturizing skin-friendly makeup remover wipes

    Pelembab tisu penghapus makeup ramah-kulit

    Ngusap raray nyéhatkeun kulit bari ngaleungitkeun raray sareng soca panon. Ieu andalan beberesih hipu anu diinfus sareng ekstrak acai pikeun nyucikeun sareng nyéhatkeun kulit anjeun, sahingga anjeun raoseun lemes sareng katingali hérang.