Ngusap buuk

  • 30 wipes efficient oil control wipes for hair and scalp

    30 usap usap kontrol minyak anu efisien pikeun rambut sareng kulit sirah

    Tisu Pembersih Kulit sareng Kulit Kulit mangrupikeun pupuk anu tiasa diubaran anu dianggo pikeun ngajaga kulit sirah bersih tina puing sareng kaleuwihan minyak bari nyayogikeun vitamin penting pikeun rambut anu séhat. Tisu ieu ngandung bahan antijamur sareng antibakteri sareng nyayogikeun kulit sirah anu peurih garing. Cocog pikeun dianggo dina kulit sirah sareng rambut nalika nganggo gaya pelindung sapertos kepang sareng ngaput atanapi pikeun nyeuseuh teuing.